Online betaling klant via werkorder

Nog geen Mollie account, klik op deze link: Aanvragen online betaling bij Mollie via CSS
Mollie nog niet gekoppeld aan CSS, klik op deze link: Mollie koppelen met CSS
Mollie nog niet ingesteld, klik op deze link: Instellen van Moliie in CSS

Druk in de werkorder op "F8-Factuur":

Vink aan "Factuur verzenden per e-mail"en klik op "Instellen & Afdrukken":

Klik op "Doorgaan":

Selecteer nu de opmaak "1_Basis" en klik op "Afdrukken:

 

De klant krijgt in de mail nu een link, als hierop geklikt wordt dan zal er een browser gestart worden. In deze browser kan betaald worden via een "Online betalingsmethode". Druk nu op "Verzenden" om de mail met factuur te versturen (Link niet ingesteld, klik dan hier: Betaal link maken in factuur e-mail):

Tevens krijgt de klant een factuur in de bijlage. Op deze Factuur kan er betaald worden via QR code of door naar een website te gaan met unieke "Betaalcode". De methodes staan hieronder beschreven.

De klant kan via "QR" code betalen. De klant scant de code via een app en wordt door verwezen naar de betaalsite om te kunnen betalen:

De klant kan ook naar www.garagefactuur.nl/ gaan en via de unieke "Betaalcode" betalen.

De Unieke code op factuur:

Als de keuze wordt gemaakt om naar de website te gaan (www.garagefactuur.nl). Vul hier dan de persoonlijke "Betaalcode" in en klik op "OK":

De klant kan nu kiezen voor een betaalmethode (let op: in het voorbeeld hieronder worden alle "Betaal methodes" weergegeven. Deze moeten worden ingesteld op de site van Mollie, klik op deze link voor de beschrijving: Overzicht betaalmethodes in Mollie aanzetten/wijzigen/uitzetten )

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.