Aanvragen online betaling bij Mollie via CSS

Deze functie kan pas worden gebruikt vanaf CSS versie 5.59

Voordat er gebruik kan worden gemaakt van "Online betalingen", zorg ervoor dat module "1002 Werkplaats II (intern/garantie facturatie)" aan staat. Deze kan worden aangezet via de support pagina en tabblad licentie:

Open nu CSS:

Ga naar "koppelingen" en dan "Online betalingen":

Als u nog geen account bij Mollie heeft, kan deze worden aangevraagd via CSS. Doe dit bij "Ik ben nog geen klant van Mollie". Vul alle gegevens in en klik dan op "Mollie account aanmaken":

Nu wordt er een aanvraag formulier gestuurd naar Mollie. U krijgt per e-mail een bevestiging van de aanvraag. Mollie gaat hun procedure starten en bij "goedkeur" ontvangt u een e-mail met inlog gegevens.