Melding globalisatielijst niet afgesloten

De melding die elke keer weer in beeld komt als er facturen worden doorgestuurd hoeft niet per  se te worden uitgevoerd.

Het afsluiten betekent het volgende:

Als een periode wordt afgesloten dan worden de eventuele mutaties die in de afgesloten periode alsnog gedaan zijn, niet meer getoond op het scherm in die periode, maar in een correctieperiode die verschijnt na “december”.

Dit is gedaan om de bij de belastingaangifte hetzelfde te houden met de bedragen in CSS.

In onderstaand voorbeeld zijn de maanden januari t/m juni al afgesloten. (groen gekleurd)

De eventuele wijzigingen in die perioden zullen dan zichtbaar worden in de “correctie” periode.

Het is niet verplicht om perioden af te sluiten.