Samenvoegen van twee klanten

 

LET OP: Samenvoegen van klanten kan niet ongedaan gemaakt worden! Maak backup van te voren.

 

Klik in het menu op "Klanten" en vervolgens op "Samenvoegen van twee klanten".

In het volgende scherm wordt gevraagd om een wachtwoord, vul hier in: ikweetwatikdoe 

 

Selecteer hier de klanten.
Houdt er rekening mee dat de bovenste klant (klant 1) wordt samengevoegd met de onderste klant (klant 2), inclusief de historie.

mceclip0.png

Klik vervolgens op "Samenvoegen" .

Als u zeker bent van de samenvoeging klik dan op ja.

Nogmaals: De bovenste gekozen klant (in voorbeeld "Klant 1") komt te vervallen en diens historie wordt samengevoegd met de onderste klant, welke blijft bestaan (in voorbeeld "Klant 2")

Dit is de bevestiging van de samenvoeging, klik hier ook op ja.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.