NIEUWE KlantenVertellen instellen - Vanaf CSS 5.66C

LET OP: Vanaf versie 5.66C van CSS.

Klantenvertellen heeft een nieuwe API voor het versturen van uitnodigingen.

Deze nieuwe API is nu ook beschikbaar vanuit CSS.

Hiervoor zijn er wel een aantal instellingen nodig.

Via het onderstaande stappenplan kan de koppeling correct worden ingesteld.

1. Ga naar het klantenvertellen instellingen scherm via het hoofdmenu in CSS --> Koppelingen --> Enquêtes--> Klantenvertellen

Stap 2. Start een webbrowser en navigeer naar https://klantenvertellen.nl

Stap 3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de knop "Inloggen" op de klantenvertellen website.

Stap 4.

Open je review dashboard.

Ga vervolgens in het menu naar ‘’uitnodigen’’ en druk vervolgens op ‘’extra opties’’.

LET OP, ZIET U DEZE KNOP ("UITNODIGEN") NIET? DAN BENT U NOG NIET GEMIGREERD OP HET KLANTENVERTELLEN PLATFORM. BEL KLANTENVERTELLEN OM DIT IN GANG TE ZETTEN.

Indien u nog niet gemigreerd bent dan ziet u de volgende website (de oude vormgeving):

Bent u wel al gemigreerd dan ziet u de volgende website en dan kunt u verder met deze instructie:

Klik dus op Uitnodigen en dan op Extra opties

Het locatie ID is verwerkt in de url van de Invite link en staat achter de tekst "invite-link/".

De locatie ID in het voorbeeld hieronder is dus 1234567.

Onder Invite API vind men de API key van het reviewsysteem.

Controleer of ze goed staan genoteerd. Ze zijn namelijk belangrijk voor de werking van de klantenvertellen API.

Het is ook mogelijk om een verzend vertraging aan te geven, d.w.z. het versturen van de uitnodiging na een x aantal dagen na de facturatie.

0 = meteen versturen

1= versturen 1 dag na facturatie

etc.

Het maximum aantal dagen "vertraging" is 50.