Brezan Bright-Motive instellen en koppelen aan Haynes Pro

Ga boven in het menu naar Magazijn en klik vervolgens op Leveranciers, zie afb.1.

Afb.1

Dubbelklik op Brezan in afb.2.

Afb.2

Staat Brezan niet tussen de leveranciers dan kan men deze aanmaken, zie afb.3.

Afb.3

Staat Brezan tussen de leveranciers of is deze aangemaakt klik dan op BestelAccounts, zie afb.4.

Afb.4

Nadat men op bestelaccounts heeft geklikt klik dan op Nieuw Account, plaats het bolletje vervolgens in Bestelsysteem. Klik bij Bestelsysteem op het pul down menu en zoek naar "Brezan Catalogus en Haynes" selecteer deze en klik op verder. (afb.5)

Afb.5

De gegevens in afb.6 zijn te vinden in de Bright-Motive omgeving:
https://brezan.bright-motive.com/

Afb.6

Naam bestelaccount: Brezan
Bestel gegevens
- Gebruikersnaam: Klantnummer.
- Wachtwoord: Klantnummer.

Catalogus (BrightMotive)
- Gebruikersnaam: Emailadres
- Wachtwoord: Deze is te vinden in de BrihgtMotive omgeving.

Brezan kan nu gekoppeld worden aan Haynes Pro.

Herstart eerst Carsystems en ga daarna naar "Koppelingen" boven in het menu en dan naar "Onderhoudsbeurten"

Vervolgens klikt men hier op "Selecteer een leverancier".

Selecteer hier de leverancier en klik dan rechts boven op opslaan (groene knop).

Klik in onderstaande afbeelding weer op opslaan.