automatische incasso instellen

Gegevens invullen van uw incassocontract met uw bank hierin invullen.
(Inzender Identificatie Clieop : Vrij veld om in te vullen)

Kies de juiste factuursoort(en).

Vul de machtiging in.
Hierna de machtiging openen om een datum in te vullen (anders zal de incasso niet werken).

Druk de betreffende machtiging af en laat deze ondertekenen.

Kies opslaan.

Hierna zal bij deze klant de incasso actief staan. De nieuw gemaakte werkorders kunt u hierna via het SEPA-bestand gaan incasseren.

Het SEPA bestand zal als volgt gemaakt worden :

Kies voor controleren om na te gaan of de incasso(‘s)  correct zijn.

Eventuele onjuiste facturen die zijn aangeboden voor incasso kunt u verwijderen.

Kies daarna voor SEPA-bestand. (Clieopbestand werkt niet meer!)

Het bestand wordt opgeslagen in de map die bij de algemene instelling “locatie bestanden”.

Dit bestand kan nu geïmporteerd worden bij de bank.