Extra trefwoorden toevoegen aan historische service-onderdelen tabbladen

Het is mogelijk om extra trefwoorden toe te voegen aan de volgende 6 tabbladen van de functie “Service onderdelen”

Dit geeft men de kans om ook andere zaken naast de reguliere trefwoorden te tonen.

Hoe gaat u te werk?

In de CSS map bestaat de map “Service-onderdelen”.

De bestanden die hierin gezet moeten worden vindt u in het bijgevoegde ZIP-bestand: Klik hier om te downloaden.

Het is belangrijk dat u deze zip-file gebruikt en de daarin te vinden tekstbestanden, want deze tekstbestanden bevatten al de standaard trefwoorden die wij hanteren om de tabbladen te vullen. U kunt deze lijst aanvullen met uw eigen trefwoorden.

Het betreffen 6 tekstbestanden, namelijk:

Open bijvoorbeeld Oliefilter.txt

En vermeld hierbij de gewenste trefwoorden, bijvoorbeeld ‘airco’, ‘airco-service’, en ‘aircoservice’.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk varianten van trefwoorden toe te voegen omdat CSS letterlijk zoekt op dat betreffende woord.

OPTIE: Tabblad een andere naam geven:

In de zogenaamde CSS10 versie is het niet mogelijk om de namen van de tabbladen zelf aan te passen, deze zijn vast geprogrammeerd.
CSS 10 versie is te herkennen aan dit icoontje:

CSS10 wordt automatisch gestart indien u gebruik maakt van Windows 7.
U kunt de namen van de tabbladen aanpassen, maar alleen indien u gebruikt maakt van de zogenaamde CSS20 versie.
Deze CSS20 versie is te herkennen aan het volgende icoontje (met een kleine blauwe 2 in het icoon):

Deze versie start op Windows 10 automatisch op.

Om de tabbladen een andere naam te geven, zorgt u ervoor dat u de gewenste naam op de eerste regel van het tekstbestand vermeld. Zoals hierboven uitgelegd, dit werkt alleen in de CSS20 variant van Carsys.

Zet het woord, zoals het tabblad moet heten, als eerste regel in het tekstbestand:

U dient nu CSS opnieuw op te starten.

Open een voertuig waarvan u weet dat er in de historie een airco-service (of de door u ingevoerde trefwoorden) is uitgevoerd.

Of open een werkkaart van het betreffende voertuig.

In beide gevallen klikt u op Historie en vervolgens op Service-Onderdelen

Vanuit het voertuig:

Vanuit een werkkaart:

Wij hebben als voorbeeld dus in het bestand "Oliefilter.txt" enkele trefwoorden bijgevoegd genaamd airco, hierdoor vindt u op het tabblad Oliefilter nu ook de term Airco terug.