LET OP: RDW communicatie kan alleen via TLS 1.1 of hoger (per okt. 2018)

RDC document: https://www.rdc.nl/mededelingen/controleer-internetbrowser-en-gebruik-meest-recente-versie/

Vanaf juli 2018 wordt TLS 1.0 uitgefaseerd.

Per oktober 2018 wordt de communicatie naar RDC via beveiligingsprotocol TLS 1.0 afgesloten.

Vanaf die tijd is het alleen mogelijk om met de RDC diensten te communiceren via het TLS 1.1 of hoger protocol!

Om dit protocol in te stellen (en TLS 1.0 uit te zetten) kunt u het volgende doen:

• Klik op start menu.
  • Type Internetopties
  • Klik op Internet opties.

OF

• Open Internet Explorer

• Klik op het instelling knopje rechtsboven
  • Klik op Internetopties

• Klik op tabblad Geavanceerd.
  • Scroll een stukje naar beneden.
  • Zorg dat de vinkjes TLS 1.1 en TLS 1.2 AANgevinkt zijn.
  • Het uitvinken van TLS 1.0 kunt u wel doen, echter houdt rekening met het feit dat andere diensten die u bij andere partijen gebruikt hier wellicht wel nog van afhankelijk zijn. U kunt deze optie dus ook aan laten staan.

• Klik op toepassen en OK.
  • U bent klaar.