Kan ik PARTSLINK24 koppelen aan Carsys CSS?

Wij krijgen met enige regelmaat de vraag of https://www.partslink24.com gekoppeld kan worden aan CSS.

Hierop is het antwoord kort, maar krachtig:

Nee, dit zit niet in CSS en zal komende tijd ook niet in CSS ingebouwd worden.

Dit omdat:

1. Het koppelen al die jaren tegengehouden is door Partslink24 en vooral diens fabrikanten zelf.
  2. De systemen van Partslink24 niet werken zoals moeten werken om te kunnen koppelen aan CSS.

Het heeft ook geen zin om deze wens bij ons neer te leggen omdat deze koppeling er voorlopig helemaal niet aan zit te komen.