Snelstart 12 - "Kan geen verbinding maken vanuit CSS"

Indien CSS Snelstart niet kan vinden of NIET kan verbinden, is in de meeste gevallen is Snelstart verkeerd geïnstalleerd.

Dit is als volgt te herstellen

Stap 1: Verwijder Snelstart eerst.

Verwijder de bestaande Snelstart 12 installatie van uw computer, via configuratiescherm.
Soms ziet Snelstart vermelding er ietsje anders uit (geen snelstart icoontje, zoals in het volgende voorbeeld:

Stap 2: Snelstart opnieuw installeren

Ga naar www.snelstart.nl

Log in op Mijn Snelstart

Gebruik de Snelstart inloggegevens om in te loggen:

Eenmaal ingelogd komt u op het Mijn snelstart overzicht
Klik op Mijn Producten

Klik op Download Centrum

Klik op Nu Downloaden

Klik op de GEAVANCEERDE INSTALLATIE knop. Deze is belangrijk omdat u vanuit Garagesoftware CSS koppelt via de GateWay / Integratie van Snelstart:

Volg de download instructies en voer het Setup_Snelstartxx_vyy.z​.exe bestand uit.

De installatie loopt vrijwel automatisch door:

Klik Volgende in de installatie

Klik weer Volgende

Klik op Installeren

De installatie zal nu gaan beginnen:

Test de koppeling vanuit CSS nogmaals.

Als het niet werkt, volg dan altijd eerst de volgende instructie:

Werkt het daarna nog niet? Bel de helpdesk.