TecDoc - Weergave klopt niet en men kan niks in winkelwagen zetten

De volgende instelling is een globale (d.w.z. 1 keer instellen voor alle computers):

1. Lokaliseer de CSS map, waarin de LOADCSS.exe staat
  2. Maak hierin een LEEG bestand aan: NOIECHECK.CSS. Dit bestand staat onderin dit document als bijlage, en deze kunt u ook gebruiken om in de CSS map te zetten

De volgende instelling is een PER computer instelling.

Men dient op ELKE PC waarop TecDoc gebruikt wordt de nieuwste Internet Explorer versie te hebben. Windows XP wordt in deze NIET ondersteund.

Heeft men Internet Explorer 11 of 10, dan:

1. In één keer Via REG-bestandje: zie bijlage "REGISTER_TECDOC_CSS.REG"

Of handmatig uitvoeren via de volgende instructie:

1. Open REGEDIT op het werkstation
  2. Wijs naar:
    HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main \ FeatureControl \ FEATURE_BROWSER_EMULATION
  3. Indien aanwezig: dubbelklik op de rechtervermelding "css.exe":
  4. Indien de genoemde vermelding nog niet bestaat doe dan het volgende:
    a) klik op het rechter gedeelte met de rechtermuisknop
    b) klik op nieuw > DWORD (32bits) waarde
    c) noem deze 'css.exe'
  5. Dubbelklik op de 'css.exe' vermelding
  6. Zet eerst het bolletje aan voor Decimaal
  7. Vul als waarde nu in 10001

Zie ook de PDF: Tinnemans TECDOC werkt niet.pdf