Meerdere werkkaarten tegelijk verwijderen.

LET OP: Maak backup van te voren, via menu Programma > Backup maken (zie instructie Backup maken) indien u geen backup heeft van uw database is er kans op ongewenst data verlies. Dit is op eigen risico.

Indien er veel oude werkkaarten in het systeem staan, wat kan komen door klussen welke niet doorgegaan zijn, kunt u het volgende doen.

- Open 'F2 - Werkorders'


- Klik op de eerste kaart die verwijderd dient te worden. (meestal begint men van onderaan de lijst.


- Druk nu op CTRL + DELETE (tegelijkertijd) op het toetsenbord.

- De volgende waarschuwing EN instructie verschijnt. Hierin staat precies wat men dient te doen. Volg deze stappen zorgvuldig.

Zijn de instructies gelezen en begrepen? Klik hier dan op JA.

Het wachtwoord is: ikweetwatikdoe

Hierna is de multi-select gestart:

- Om een werkkaart te markeren voor bulk-verwijdering druk dan op [ENTER] of dubbelklik met de linkermuisknop op de regel van de kaart.
- De werkkaart wordt vervolgens ROOD gemarkeerd. Deze staat dan nu in de rij voor verwijdering.

- LET OP: Indien er per ongeluk een verkeerde werkkaart wordt geselecteerd, kan die selectie alleen maar ongedaan gemaakt worden door alles te annuleren en het proces opnieuw te starten bij de eerste kaart.


- Zijn alle werkkaarten geselecteerd (rood gemarkeerd) die verwijderd dienen te worden? Dan hoeft alleen nog maar op de [DELETE] knop op het toetsenbord gedrukt te worden.


- CSS vraagt dan: "Weet u zeker dat u xxxx kaarten wil verwijderen?"

Klik op Ja, indien men zeker weet dat al die kaarten verwijderd moet worden.

Deze bulk-verwijdering kan even duren. Blijf wachten tot de lijst ververst wordt. Afhankelijk van de hoeveelheid te verwijderen werkkaarten en de snelheid van het systeem en netwerk kan dit minuten of secondes duren.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.