Onderhoud nodig aan printer. Brother printer.

Dit is een melding afkomstig van de printer. Dus de printer zal gereset moeten worden.

Klant de volgende instructie gegeven:

1. Open de voorklep .
2. Het display moet " Klep open " te lezen.
3. Druk op de knop "Clear" .
4. " Menu Reset " wordt weergegeven op het LCD-display . Druk op de pijl omhoog of omlaag om de tonercartridge die moet worden gereset selecteren .

K.TNR -STD of K.TNR - HC C.TNR -STD of C.TNR - HC M.TNR -STD of M.TNR - HC Y.TNR -STD of Y.TNR - HC 5. Na het selecteren van de juiste toner cartridge druk op OK. 6. Druk op " 1" voor reset en dan op het display verschijnt geaccepteerd . 7. Druk op de Stop / Exit . 8. Sluit de voorklep en de operatie is inmiddels afgerond .