RDW Certificaat verloopt (bijna), nieuwe certificaat is al geïnstalleerd.

Windows XP: Open het Configuratiescherm via het Start Menu en open Internet-opties.

Windows Vista, 7, 8 en hoger: Klik op Start en type 'internetopties'

of

Alle Windows versies: Open Internet Explorer, druk eenmaal op de 'Alt' toets op je toetsenbord. Bovenin verschijnen de menu's. Klik op menu 'Extra', en dan Internetopties.

-Indien Internetoptiesgeopend is, klik dan op tabblad 'Inhoud'.

-Vervolgens op de knop Certificaten.
-Zoek naar een RDW Certificaat met een verlopen Einddatum.
-Klik deze aan, en dan op de knop Verwijderen.

Zorg ervoor dat uw NIEUWE certificaat op ALLE computers geïnstalleerd is, dit niet alleen ivm APK, maar ook Online kilometer Registratie, wat een RDW dienst is.