GHS (Heuts/Slager) AOC, APS en HEIJL via CSS zoeken & bestellen

Artikelen zoeken & bestellen:

Open GHS (in dit voorbeeld gaan we kijken bij Automotive)

U zit hier in "Artikel groepen":

Kies nu een hoofdonderdeel (Bijv: stuurdelen):

U kunt nu zoeken naar juiste onderdeel op 2 manieren:
1--> Zoeken in de lijst
2--> Via de tekening (zie afbeelding). Alleen als dit icoon er staat is de tekening zichtbaar!!

Als u erop drukt krijgt u dit te zien. Hier kunt u op juiste onderdeel klikken en krijgt u een overzicht:

Om te kunnen bestellen moet u de tekening sluiten:

U kunt ook filteren (Bijv: op merk):

U ziet dan deze lijst. Dit zijn allemaal filters die u kan gebruiken:

Alle filters verwijden doet u op:

Terug gaan naar hoofdscherm door op de "Groene pijl" te drukken:

U kunt op "Artikel zoeken":

Hier moet u dan een "trefwoord" invullen en krijgt u een lijst wat met "trefwoord" heeft te maken:

U kunt op "Banden zoeken":

Als u hier de bandenmaat invult, doet het systeem automatisch over. 1 regel invullen is voldoende voor een zoeklijst te krijgen:

In de "Winkelwagen" ziet u de artikelen die u wilt bestellen:

Als alles klopt druk u op "Winkelwagen ophalen":

Artikelen staan nu op de "Werkorder":

Als u nu op "F5" druk, kunt u de "Artikelen" bestellen. Hier kunt u de bestelling nog eens controleren. Als het klopt druk u op "Verder":

Let op: Als u een "Artikel" zelf in voorraad beheerd. kunt u ook in dit scherm aangeven om nooit meer te bestellen (Bijv: Olie). Dit doet u door op "Artikel" rechtermuisknop en dan "Dit artikel nooit meer bestellen":

U ziet nu de "Order referentie":

U kunt de "Leverings" tijd bepalen of om op te halen:

Eventuele "Opmerking" plaatsen:

U moet de "Betaalwijze" kiezen:

U ziet ook hier het "Aflever adres":

U ziet tevens het "Totaal order bedrag":

Heeft u alles ingevuld, druk dan op "Bestelling plaatsen":

U ziet nu op de "Werkorder" dat de "Artikelen" zijn besteld: